• https://www.facebook.com/pages/EFESSA-MAK%C4%B0NA-LTD-%C5%9ET%C4%B0/196845163690907

Anasayfa / Home


     PATTY100-III Automatic Patty Forming Machine

   
Ürün Kodu : PATTY100-III Automatic Patty F
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Bizim PATTY100-III otomatik börek şekillendirme makinesi, bu börek işleme sistemi ortak hamburger patty, Tavuk McNuggets için yoğun uygulanabilir olmuştur vb multi-fonksiyonel gıda işleme şekillendirme, dolum kapasitesine sahip ekipman, etiketleme (opsiyonel) ve çıkartılması gibi ortaya Balık hamburger köftesi, patates kek, kabak kek ve satay vb
Makineyi oluşturan bu otomatik patty otomatik deli üretim hattı oluşturan sayede dövme makinesi, unlama makinesi, kızartma makinesi, buharlı makine, anlık dondurucu ve ambalaj makine ile birleştirir.
Avantajları
1. Biz yuvarlak, kare oval, üçgen, kalp-şekli ve diğer şekiller dahil olmak üzere farklı boyutlarda, için üretim ihtiyaçlarını karşılamak için kalıp geniş bir yelpazede sunuyoruz. Olağandışı şekiller istek üzerine özelleştirilmiş.
2. Bu hamburger üretim ekipmanları büyük ölçüde azaltılmış işletme maliyeti ile sonuçlanan hızlı ve kolay değiştirme ile karakterizedir.
3. Out otomatik patty şekillendirme makinesi, kümes hayvanları, balık, patates, sebze ve vb karşılamak için uygulanır



ur PATTY100-III automatic patty forming machine emerges as the multi-functional food processing equipment which is capable of filling, forming, labeling (optional) and outputting, etc. This patty processing system has been extensively applicable for common hamburger patty, Chicken McNuggets, fish burger patty, potato cake, pumpkin cake and satay, etc.

This automatic patty forming machine incorporates with battering machine, flouring machine, frying machine, steaming machine, instant freezer and packaging machine, whereby forming the automatic deli production line.

Advantages
1. We offer a wide array of molds to cater to your production needs for different sizes, including round, square, oval, triangle, heart-shape and other shapes. Unusual shapes are customized upon request. 
2. This hamburger production equipment is characterized by fast and convenient replacement, resulting in drastically reduced operation cost. 
3. Out automatic patty forming machine is applied to meet, poultry, fish, potato, and vegetables, etc.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj