• https://www.facebook.com/pages/EFESSA-MAK%C4%B0NA-LTD-%C5%9ET%C4%B0/196845163690907

Anasayfa / Home


     AMF400-II Automatic Food Forming Machine

   
Ürün Kodu : AMF400-II Automatic Food Formi
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
AMF400 II otomatik gıda şekillendirme makinesi , çok fonksiyonel gıda üretim hattı ayrıca , vb dolum kapasitesine sahip olan biçimlendirilmiş ve taşıma olup , şekillendirme makinesi Bu paslanmaz çelik dövme makinesi, flouring makinesi, kızartma makinesi makinesi , buhar ile birlikte çalışma sağlar vb anlık dondurucu ve ambalaj , müşteriler otomatik deli üretim hattı yarar .
Ayrıca, bizim otomatik gıda şekillendirme makinesi ihtiyaçlarınızı tam uyacak şekilde özelleştirilebilir .
Avantajları
1. Makineyi oluşturan bu börek buluştuğu , kümes hayvanları, balık , domates ve diğer sebze için geçerlidir .
2. sistemini oluşturan Bizim patates kek vida beslenme yöntemi kullanır .
Kolay ve hızlı değiştirme 3. sayesinde şekillendirme makinesi bizim otomatik gıda doğru kazıma işlemlerine , maliyet çevreleme ve çeşitli pervaz sunar.
4. tüm gıda işleme ekipmanları , böylece olağanüstü güvenlik ve toplantı HACCP standartlarını sunan , paslanmaz çelik ve bazı metalik olmayan malzemelerden yapılır.



The AMF400-II automatic food forming machine is the multi-functional food production line being capable of filling, forming and conveying, etc. Furthermore, this stainless steel forming machine allows for working together with battering machine, flouring machine, frying machine, steaming machine, instant freezer and packaging, etc. Customers benefit from automatic deli production line.

Additionally, our automatic food forming machine can be customized to fit your exact needs.

Advantages
1. This patty forming machine is applicable for meet, poultry, fish, tomato and other vegetables. 
2. Our potato cake forming system utilizes screw feeding method. 
3. Thanks to easy and fast replacement, our automatic food forming machine delivers accurate dozing, cost containment and various moldings. 
4. The entire food processing equipment is made from stainless steel and some non-metallic materials, thus offering exceptional safety and meeting HACCP standards.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj