• https://www.facebook.com/pages/EFESSA-MAK%C4%B0NA-LTD-%C5%9ET%C4%B0/196845163690907

Anasayfa / Home


     Frozen Meat Grinder JR200

   
Ürün Kodu : Frozen Meat Grinder JR200
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Mükemmel özelliği ve bıçak, gelişmiş uluslararası teknoloji benimsemiştir / 200 Dondurulmuş Et Kıyma 1. JR130 ithal kesiciler ile değiştirilebilir. Malzeme SUS304 paslanmaz çeliktir.
 
Hem besleyen vida ve boşaltma vidası ile 2. Donanımlı. Her bağımsız çalışmayı vida ve her iki hızları vardır. Farklı malzemelerle farklı hız eşleşen böylece ürünlerinin etkisi ve çıkış en iyisidir.
 
3. Vida Saha makul tasarlanmış ve çiğ et sorunsuz akıtırlar Nabzı hızla, hiçbir yağ sızıntısı ve vidayı besleme düzgün kenarı et granülleri yapmak azalır gelen baskı var.
 
4. kesiciler hiçbir bileme gerekir.
 
Hızlı vida ve kesici kullanışlı, temizlemek kolay ve hiçbir kör nokta söküp yapar kolları ve düğmeleri söküp 5. Donanımlı. kesiciler ithal malzeme kabul ve ısıl vakum tedavisi ile tedavi edildi. Müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılamak kesiciler bileşik modu türü vardır. Otomatik koruma tasarımı güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar.
 
6. JR130 / 200 Dondurulmuş Et Kıyma dondurulmuş veya taze et ve sebze eziyet edebilir. Ayrıca, sinir açılan bir işlevi vardır.



1.      JR130/200 Frozen Meat Grinder adopted advanced international technology
 with excellent property and its knives can be changed with imported cutters. The material is SUS304 stainless steel.

 

2.      Equiped with both feeding screw and unloading screw. Each screw work independently and each of them has two speeds. Different speed matching with different materials so that the effect and output of products are the best.

 

3.      The screw pitch is reasonably designed and the raw meat can outpour smoothly, there is no oil leakage and the pressure from feeding screw is reduced to make meat granules with neat edge.

 

4.      The cutters need no sharpening.

 

5.      Equiped with fast dismantle handles and knobs which makes the screw and cutter dismantle convenienteasy to clean up and no blind spot. The cutters adopted imported material and treated by heat vacuum treatment. There are kinds of compound mode of cutters which meet different demands from the customers. Auto protection design assures safe operation.

 

6.      JR130/200 Frozen Meat Grinder can grind frozen or fresh meat and vegetables. It also has sinew-extracting function.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj