• https://www.facebook.com/pages/EFESSA-MAK%C4%B0NA-LTD-%C5%9ET%C4%B0/196845163690907

Anasayfa / Home


     HE4/HG4S Twins Sharpening System

   
Üretici : PRIMEDGE-ERGO STEEL
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Günde 400 bıçak kadar keskinleştirmek orta ölçekli işleme tesisleri veya bileme hizmetleri için idealdir. Verimli PRIMEdge Twins Bileme Sistemi ayrı içi boş taşlama ve honlama / kenar birimleri kullanır.
Aynı anda bıçağın her iki tarafı ince içi boş değirmeni ünitesi üzerinde 4 "(102 mm) çapında taşlar. Operatör dahili bir göstergesi yeterince kenar için inceltilmiş olup olmadığını belirlemek için. Incelme sonra, bileme ile bıçak kalınlığı denetler gerektiği gibi / taşlar aynı anda bıçağın her iki tarafında bir eğimli kenar uygulamak kenar. bıçak eğim açısı ayarlanabilir.

Entegre taş soyunma sistemi mükemmel, sürekli keskin kenarları taş yuvarlaklığını korur. Bir sirkülasyon sıvı soğutma sistemi serbest yanık ve tozsuz çalışma sağlar. Her birim kolay taşınabilirlik için kendi arabası ile geliyor.

Ideal for medium-sized processing plants or sharpening services that sharpen up to 400 knives per day. The efficient PRIMEdge Twins Sharpening System utilizes separate hollow grinding and honing/edging units.
The 4" (102 mm) diameter stones on the hollow grinder unit thin both sides of the blade simultaneously. The operator checks the blade thickness with a built-in gauge to determine if it has been sufficiently thinned for edging. After thinning, the honing/edging stones apply a beveled edge on both sides of the blade simultaneously. The blade bevel angle can be adjusted as needed.

The integrated stone dressing system maintains stone roundness for perfect, consistently sharp edges. A recirculating liquid coolant system provides burn-free and dust-free operation. Each unit comes with its own cart for easy portability.

Bitirme dokunmatik ...
The finishing touch...

HG4S-B Parlatıcı / Tampon
HG4S-B Polisher/Buffer

Twins veya herhangi PRIMEdge bileme sistemi tamamlayıcı bir birim, HG4S-B Parlatıcı / Tampon her bıçağın üzerine düzgün ve cilalı kenar sunar.
4 "(102 mm) çapında parlatma tekerlekleri taşlama izlerini ortadan kaldırmak ve 10 bıçaklar üzerinde düzgün, cilalı yüzey kadar üretmek" uzun. Bir et işleme doğrultusunda, cilalı bıçak kenarları bıçak sürtünme ve operatör dirsek / bilek yorgunluğunu azaltarak verimliliği artırmak.

Parlatıcı / Tampon dayanıklı, kolay temizlenebilen, fiberglas kapak altında yer dökme alüminyum gövdeden oluşur. Parlatıcı / Tampon ergonomik tasarımı operatör konforunu ve güvenliğini sağlar. Ayarlanabilir, döner lamba ve arabası dahil.

A complementary unit to the Twins or to any PRIMEdge sharpening system, the HG4S-B Polisher/Buffer delivers a smooth and polished edge on each blade.
The 4" (102 mm) diameter buffing wheels eliminate grinding marks and produce a smooth, polished surface on blades up to 10” long. In a meat processing line, polished knife edges boost productivity by reducing blade friction and operator elbow/wrist fatigue.

The Polisher/Buffer consists of a cast aluminum body housed under a durable, easy-to-clean, fiberglass cover. The ergonomic design of the Polisher/Buffer provides operator comfort and safety. Adjustable, pivoting lamp and cart included.







 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj