• https://www.facebook.com/pages/EFESSA-MAK%C4%B0NA-LTD-%C5%9ET%C4%B0/196845163690907

Anasayfa / Home


     Supplementary Products

   
Üretici : BAADER
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Hopper Ölçekler basit ve güvenilir otomatik olarak daha fazla ambalaj ya da veri kullanımı için toplu ürün akış tartmak için bir yol vardır. Tüm tartılar ıslak ve işlenmemiş gıda işleme ortamı için tasarlanmıştır.
Temel özellikler:

Basit ve sağlam yapı - bakımı kolay
Üretim otomasyon - hiçbir manuel işleme
Döngüsü ağırlığında istikrar yüksek düzeyde
Dijital yük hücresi
Yüksek aşırı yük koruması
Yatırım küçük finansal maliyet, yüksek getiri
Giriş ağırlığında sürekli akış - karar verme kolaylaştırmak

Büyük Hopper Ölçeği model

Bu hopper başta olmak üzere bütün balık gibi büyük ürünleri tartmak için uygulanır, ama aynı zamanda ürün kalır büyük toplu tartım için kullanılır.

Hopper yan kapı açılarak boşaltılır. Huni şeklinde kolayca ürün kayabilir ve ürün işleme naziktir.
Küçük Hopper Ölçeği model

Bu hopper küçük ürünler, örneğin, sürekli bir akış tartım için uygulanır. balık başları, ya da ürünün küçük gruplar halinde kalır. Üretim Yönetimi Yazılımı ile birlikte, hopper verim izleme için idealdir.

Hopper yan kapı açıldı ve ürünü nazikçe dışarı slayt izin vererek boşaltılır.
Çift kişilik Oda Hopper Ölçeği model

İki odası bu hopper ölçeği BA 434 makinesi Başlığı sonra balık kafaları ve vücutları tartmak için tasarlanmıştır. İlk balık belirli sayıda hem kafalar ve vücutlar tartılır, sonra huni bin ceset bulunduğu boşaltılır ve yeni bir tartı baş-yük ağırlığı belirlemek amacıyla yapılmaktadır. Veri verim ölçmek için kullanılır

Cesetleri nazik bir kullanım için, bin yan kapısı açılıyor ve ürün dışarı kayar tarafından boşaltılıyor.
Çift çıkış Hopper Ölçeği model

Bu oda hopper ölçeği iki çıkış kapakları için kolay ve hızlı boşalma ya da boşaltma için iki farklı tarafın (açarak bir kapak at ve teslim etmek için iki temel konveyör). Daha fazla ambalaj için toplu taşıma için İdeal.



Hopper Scales are a simple and reliable way to automatically weigh a flow of products into batches for further packing or data utilization. All our scales are designed for wet and rough food processing environment.
Key features:

    Simple and robust construction – easy to maintain
    Production automation – no manual product handling
    High level of stability in weighing cycle
    Digital load cell
    High overload protection
    Small financial cost, high return on investment
    Continuous flow of weighing input – facilitate decision making

Large Hopper Scale model

This hopper is mainly applied for weighing large products such as whole fish, but can also be used for weighing large batches of product remains.

The hopper is emptied by opening the side gate. The shape of the hopper makes the product slide out easily and product handling is gentle.
Small Hopper Scale model

This hopper is applied for weighing a continuous flow of smaller products, eg. fish heads, or small batches of product remains. Combined with our Production Management Software, the hopper is ideal for yield monitoring.

The hopper is emptied by opening the side gate and letting the product gently slide out.
Double Chamber Hopper Scale model

This two-chamber hopper scale is designed to weigh fish heads and bodies after the BA 434 heading machine. First both heads and bodies of a specified number of fish are weighed, then the hopper bin containing bodies is emptied and a new weighing is undertaken in order to specify the weight of the head-load. The data is used for yield measuring

For gentle handling of the bodies, the bin is emptied by opening the side gate and sliding the product out.
Dual outlet Hopper Scale model

This one-chamber hopper scale has two outlet flaps for easy and fast emptying or for emptying to one of two different sides (by opening one flap at a time and delivering to one of two underlying conveyors). Ideal for handling batches for further packing.

Capacitive touch screen terminal – intuitive and easy to use

Otomasyon bugünün dünyasında tartı gereksinimleri geniş bir yelpazede için tam çözümler için bir ihtiyaç vardır:

Toplu İşleme Süreçleri
Daha fazla işlem için Ürün dağıtım
Verim Kontrol
Performans izleme

Tartı ve kontrol süreç otomasyonu en yaygın prosedürler ve standart ve özel müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için modeller hem BAADER sunmaktadır.

Yenilikçi Tartım Prensibi

Herhangi bir sınıflandırma sistemi gıda endüstrisi için inşa edilmiş en önemli unsuru dinamik tartı birimidir. Yüksek performans ve minimum eşsiz harmanlama, otomatik bizim Dara tarafından üretim sırasında prensibi konveyör bant yapışkan parçalar için telafi sağlanır-vermek.

Sağlam ama hassas

Dinamik tartım birimlerimiz zorlu süreci çevre ve sağlık gıda işlemleri için uygun tasarlanmıştır.

Yüksek hız, yüksek doğruluk
Hijyenik yapı, kolay yıkama
Dijital yük hücresi
Yüksek direnç aşırı yük koruması
Yüksek güvenilirlik garantisi
Kolay kalibrasyon prosedürleri

Kontrol Ünitesi

Tartı birimi kolay makine direk olarak kontrol yapar EĞER 500 kontrol ünitesi makine üzerine monte edilmiş teslim edilir. 12 Klavye Kullanıcı dostu ve kullanımı kolay - waering eldivenler de dahil olmak üzere çok” terminal. Üretim sırasında önemli bilgileri doğrudan shop-katta terminal görüntülendi.

In today’s world of automation there is a need for complete solutions for a wide range of weighing requirements:

    Batching Processes
    Product distribution for further processing
    Yield Control
    Performance monitoring

Weighing and controlling is one of the most common procedures in process automation and BAADER offers both standard and custom models to meet customer’s requirements.

Innovative Weighing Principle

The key element in any grading system built for the food industry is the dynamic weighing unit. High performance and minimized give-away are ensured by our unique batching and auto tare principle compensating for sticky parts on the conveyor belt during production.

Robust but sensitive

Our dynamic weighing units are designed for harsh process environment and suitable for sanitary food processes.

    High speed, high accuracy
    Hygienic construction, easy wash down
    Digital load cell
    High resistance overload protection
    Guarantee for high reliability
    Easy calibration procedures

Control Unit

The weighing unit is delivered with our LF 500 control unit mounted on the machine which makes it easy to operate the machine directly. The 12” terminal with keyboard is very user friendly and easy to operate – including waering gloves. During production important information is visualized on the terminal directly on shop-floor.
Weighing Unit

Toplam işlem bir çözüm ve parametreleri Fileto Hattı - karlılığınızı etkileyen parametreler gezerken tahmin değiştirmek yardımcı olan analitik bir araçtır. Verim paranın nerede olduğunu ve Genel Bitki performans arttırmak için ve tam hat için verimleri takip ve kontrol etmek gerekir.

A total processing solution is an analytical tool that helps you anticipate and change parameters thoughout the Filleting Line - parameters that effect your profitability. Yield is where the money is and in order to improve your overall plant perfomance you need to monitor and control the yields for the complete line.

Tutarlı ve güvenilir ambalaj verimi çift boşta bu sınıflandırma sistemi için anahtar kelime. Bu verimli Fileto Sizer kullanarak tam otomatik fileto hattı ve müşteriler için en zorlu gereksinimleri ulaşan ambalaj sağlar.

Odak taze fileto verim ve kalitesi üzerinde uzlaşma için çok değerli bir ürün olduĞu gİbİ nazik ürün işleme. Ürün hasar noktada hafif çekin ve yavaşça paketleme istasyonu filetosu slayt bu oluklar en aza indirgemek.

Fileto Sizer kutuları önceden tanımlanmış kriterlere göre dolu olduğu ambalaj istasyonlarına filetosu sunar: ürün ağırlık, sayı, kalite (örneğin melanin noktalar).

İki seçenek etiketleme ile ilgili olarak uygulanabilir:

Kutuları ağırlığında statik
Yasal istasyonu ve doğrudan etiketleme ambalaj üzerinde tartı

Temel özellikler:

Doğru paketi otomatik doğrudan ürünleri
Tam otomatik, indirimli elle taşıma fileto hattı
Yüksek hızlı, güvenilir sınıflandırma
Doğrudan ambalaj kutuları etiketleme imkanı

Fileto Sizer akıllı yazılım sistemi tarafından desteklenmektedir. Yazılım gerçek zamanlı izleme ve tam fileto çıkarma işlemi boyunca kontrol sağlar.

Consistent and reliable packing throughput is the key word for this double-idle grading system. Using this efficient Fillet Sizer ensures a fully automated filleting line and packing that lives up to end-customers most demanding requirements.

Focus is on gentle product handling as the fresh fillet is a way too valuable product to compromise on quality and yield. Product damage is minimized by gentle pull off drop-point and chutes that gently slide the fillets to the packing station.

The Fillet Sizer delivers the fillets to the packing stations where boxes are packed according to pre-defined criteria: product weight, numbers, quality (e.g. melanin spots).

Two options can be applied regarding labeling:

    Static weighing of boxes
    Legal weighing on packing station and direct labeling

Key features:

    Auto direct products for the correct pack
    Fully automated fillet line, reduced manual handling
    High speed, reliable grading
    Possibility of direct labeling on the boxes when packing

The Fillet Sizer is supported by the intelligent software system. The software provides real-time monitoring and control throughout the complete filleting process.
BAADER Fillet Sizer

BAADER müşterilerimiz ve tüm çizgi boyunca parametreleri tahmin değiştirmek için yardımcı olan analitik bir yazılım aracı doğrudan karlılığı etkileyen parametreler sunarak balık işleme hattı tamamlar.

Makine ve operatör verimliliğinin artırılması ve önemli bir rekabet avantajı elde edebileceğiniz bu sistem size söyleyeyim.

Executive Dashboard:

Kolay üretim ve günlük görünüm verir. Akıllı Telefon ya da Tablet üzerinden PC ya da tarayıcı üzerinden erişim üretim her zaman her yerde izleyin sitesi.

Performans Monitörü:

Düzenli olarak öğeleri ve kilo hattında üretilen genel bakış. Değişimleri ele geçirildi sınırı nerede nasıl performans gösterdiğini hızlı bir bakış sunuyor.

Verim İzleme:

Verim hesaplamaları, belirli bir zaman aralığı süresince günlük ve grafik, örneğin çok iş sayısı olarak gösterilir. “Add-on” olaylar hesaplama daha fazla verim hesaplamaları açıklamak için sunulabilir etkiliyor. İş kuralları “” veri.temiz kullanılmıştır

Kalite izleme:

Giriş kalite ürünler dağıtmak, tedarikçiler karşılaştırın ve işleme değerlendirmek için kullanılmalıdır. Melanin noktalar değerli bilgiler iyi bir örnektir.

İşlem talimatları:

Atölye ile ilgili üretim bilgilerini görmek ilerleme, verim, üretim olaylar vb hat hızı) çalışma talimatları (metin ve resim)

Ambalaj:

Otomatik sınıflandırma boyut, ağırlık, vb melanin lekeleri gibi iş ve kalite özelliklerine göre yapılmaktadır. Pack ve bir seçenek olarak, aynı zamanda (statik ölçekte yasal paketleme de dahil olmak üzere) etiket.

BAADER completes the filleting processing line by offering an analytical software tool that helps our customers to anticipate and change parameters throughout the entire line - parameters that directly affect profitability.

Let the system tell you where you can increase machine and operator efficiency and obtain a significant competitive advantage.

Executive Dashboard:

Easy production view and yield log. Web access via PC browser or via Smart Phone or Tablet to follow production anywhere at any time.

Throughput Monitor:

Periodically overview of items and kilos being produced on the line. Offers a quick overview of how the line is performing and where variations have been captured.

Yield Monitoring:

Yield calculations are shown as log and graph during specific time intervals, e.g. per lot or job number. As “add-on” events affecting yield calculation can be presented to further explain calculations. Business rules are used to “clean” the data.

Quality monitoring:

Quality input should be used to distribute products, compare suppliers and evaluate processing. Melanin spots are a good example of valuable information.

Process instructions:

See information on shop-floor about production progress (line speed, yield, production events etc) as well as working instructions (both text and picture)

Packing:

Automatic grading is undertaken according to job and quality specifications such as size, weight, melanin spots etc. You can pack and label at the same time as an option (including legal packing on static scale).

Optimize your Filleting Process

BAADER ile tek bir kaynaktan her şeyi alabilirsiniz. BAADER çözümler sunmaktadır.

BAADER planları, tasarımlar ve gemi karaya ya da komple işleme hatları yanı sıra balık işleme tesisleri kurmak. Her durumda özel ihtiyaçlarına göre uyarlanmış dönüşüm, uzantıları ve modernleşme, her zamanki pratik olarak iyi.

Şirket özel proje takım mühendisleri, gıda teknisyenleri ve büyük bir profesyonel için teşekkürler know-how, ekonomik balık işleme ince noktaları fark eden practicians ile bu meydan alır.

With BAADER you can get everything from one source. BAADER provides solutions.

BAADER plans, designs and set up complete processing lines as well as fish processing facilities ashore or on board ship. Conversions, extensions and modernization which are adapted to the specific requirements in each case, are usual practise as well.

The company takes up this challenge with a team of specialized project engineers, food technologists and practicians who, thanks to their great professional know-how, realize the finer points of economical fish processing.
Project Equipment & Engineering



 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj