• https://www.facebook.com/pages/EFESSA-MAK%C4%B0NA-LTD-%C5%9ET%C4%B0/196845163690907

Anasayfa / Home


     STEEN ST600VRU Automatic skinner de-friller

   
Ürün Kodu : ST600VRU
Üretici : STEEN
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Açıklama

Arayüz ve de-frilling dakikada 140 yassı balık filetosu etkileyici kapasitesi, bu makine bir harika onların memnuniyeti için yassı balık işlemciler dünya tarafından kullanılan olduğunu hiç şaşırtıcı değil.

STEEN ST600VRU arayüz - de-frilling makine kullanarak Baader 176 fileto makinesi ile birlikte optimize fileto çıkarma makinesi bile daha fazla yatırım getirisi.

ST600VRU arayüz & de-frilling STEEN makine için seçimi split kuyrukları ve işlemci kaliteli bir fileto verir yok anlamına gelir.

Yassı balık bizim arayüz de-frilling makineleri yeni nesil üst ve alt de-frilling birimleri tek parça içermektedir.

Temizlik için makinede kalırken birim açabilirsiniz. De-frilling birimi de ayarlanabilir yapılır. Makine üzerinde su püskürtme sistemi ise makinenin bir arayüz lane lane üzerinde su kapatmak olabilir kullanılıyorsa çok bölünmüş durumda. Arayüz / de-frilling bu çıkış birim jantlar filetosu engelleme önlemek yerleştirilir.

Description

Its impressive capacity of skinning and de-frilling 140 flatfish fillets per minute, it is no wonder that this machine is used by flatfish processors worldwide to their great satisfaction.

Using the STEEN ST600VRU skinning - de-frilling machine in combination with the Baader 176 filleting machine optimizes the return of investment on your filleting machine even more.

Choosing for the STEEN ST600VRU skinning & de-frilling machine means that there are no split tails and gives the processor a premium fillet.

The new generation of our flatfish skinning de-frilling machines incorporates that the top and bottom de-frilling units are one piece.

For cleaning you can open the unit while it stays on the machine. The de-frilling unit is also made adjustable. The water spraying system on the machine is divided so if one skinning lane of the machine is not in use the water can be shut off on that lane. At the outfeed of the skinning / de-frilling unit wheels are placed which avoid blocking of the fillets.

Fileto
Pisi balığının, Siyah Pisi balığı, Sarı Kuyruk ve Limon Tek.


Can be used for skinning:
  • Fillets
    Plaice, Black Halibut, Yellow Tail and Lemon Sole.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj