• https://www.facebook.com/pages/EFESSA-MAK%C4%B0NA-LTD-%C5%9ET%C4%B0/196845163690907

Anasayfa / Home


     STEEN ST600VU Automatic skinne

   
Ürün Kodu : ST600VU
Üretici : STEEN
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Açıklama

Dakikada 140 yassı balık filetosu arayüz etkileyici kapasitesi ile, STEEN ST600VU, skinner büyük işlemciler ile Avrupa, Grönland, Çok Serin ve Kanada her yerinde yaygın olduğunu hiç şaşırtıcı değil.

Basit bir ayar ya da hızlı bir değişim eklemek bıçak olur cilt herhangi bir yassı balık fileto en küçük pisi balığının filetosu için büyük siyah pisi balığı filetosu ve tabii ki hemen hemen her tür beyaz balık fileto dahil olmak üzere büyük ling filetosu. STEEN ST600VU deri yüzme makinesi kullanarak Baader 176 fileto makinesi ile birlikte optimize fileto çıkarma makinesi bile daha fazla yatırım getirisi.

Split kuyrukları yok ve fileto işlemciler gerektirdiği bu çok özel ipeksi görünümlü yüzey ile çıkıyor. Yüksek verim anlayışımız piyasadaki herhangi bir makine tarafından uyumlu olamaz.

Bu ST600VU de somon ve siyah pisi balığı derin soyup fileto için uygundur. Makine yağ tabakası birlikte cilt ile kaldırmak için ayarlanabilir veya yüksek kapasiteli arayüz için ayarlanabilir. Bu dondurma için en uygun fileto olur. STEEN ST600VU arayüz makine seçimi işlemcisi taze satış için kaliteli bir ürün verir. Bu nedenle makine, İspanya, İskandinavya ve Grönland halibut siyah işlemci tarafından kullanılır.

Description

With its impressive capacity of skinning 140 flatfish fillets per minute, it is no wonder that the STEEN ST600VU skinner is used all over Europe, Greenland, Far Oer and Canada by the larger processors.

With a simple setting or a quick change of the insert blade it will skin any flatfish fillet from the smallest plaice fillet to the larger black halibut fillets and of course almost any type of white fish fillet including large ling fillets. Using the STEEN ST600VU skinning machine in combination with the Baader 176 filleting machine it optimizes the return of investment on your filleting machine even more.

There are no split tails and the fillets come out with this very special silky looking surface as required by the processors. Our definition of high yield cannot be matched by any machine on the market.

The ST600VU is also suitable for deep skinning fillets of salmon and black halibut. The machine can be set to remove the fatty layer together with the skin or it can be set for high yield skinning. This results in an optimal fillet for freezing. Choosing the STEEN ST600VU skinning machine gives the processor a premium product for fresh sales. Therefore the machine is used by the black halibut processor in Spain, Scandinavia and Greenland.

Fileto
Beyaz balık, Morina gibi, " Der, Mezgit, gelincik, Brosme, Somon Fileto, Yılan balığı, yayın Balığı, füme Yılan balığı, gövdeleri küçük köpek balığı ve hemen hemen her türlü Tatlı su balığı gibi Turna balığı, Levrek vb. Pisi balığının, Dab, Sandflounder, Limon Sole, balığı, Cadı, Sarı Kuyruk, Kalkan, Ray ve Siyah Pisi balığı.

Can be used for skinning:

  • Fillets
    White fish like Cod, Saith, Haddock, Ling, Brosme, Salmon Fillets, Eels, Catfish, smoked Eels, trunks of Dogfish and almost any kind of Fresh water fish like Pike, Pike Perch etc. Plaice, Dab, Sandflounder, Lemon Sole, Dover Sole, Witch, Yellow Tail, Turbot, Ray and Black Halibut.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj