• https://www.facebook.com/pages/EFESSA-MAK%C4%B0NA-LTD-%C5%9ET%C4%B0/196845163690907

Anasayfa / Home


     STEEN ST600SVU Stand alone skinner

   
Ürün Kodu : ST600SVU
Üretici : STEEN
Ürün Özellikleri
The STEEN ST600SVU skinning machine is designed to process continuously large quantities of whole fish or fillets at a high yield. The STEEN ST600SVU
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
STEEN ST600SVU arayüz makine yüksek verimde bütün balık veya fileto sürekli büyük miktarlarda işlemek için tasarlanmıştır .

STEEN ST600SVU arayüz makine kaba işe ince ürün uygulamaları geniş bir yelpazede karşılamak için çeşitli yapılandırmaları ile birlikte gelir .

Güvenilir STEEN ST600SVU arayüz makinesi , düşük bakım maliyeti ile kullanımı kolay ve operatör için ekstra güvenlik sağlamak için bir ayak pedalı tarafından işletilmektedir .

Deri yüzmek için kullanılabilir :
bütün balık
Plaice , Dab , Sandflounder , Limon Sole , Dover Sole , Cadı , Sarı Tail , Kalkan , Ray ve Siyah Halibut her türlü .
Fileto
Cod , der , Mezgit , Ling , Brosme , somon , Eels , Yayın balığı gibi beyaz balık , Camgöz kütükleri vb turna, sudak gibi tatlı su balıkları neredeyse her türlü Eels füme


The STEEN ST600SVU skinning machine is designed to process continuously large quantities of whole fish or fillets at a high yield.

The STEEN ST600SVU skinning machine comes with various configurations to meet a wide range of product applications from fine to rough work.

The reliable STEEN ST600SVU skinning machine is easy to use with a low maintenance cost and is operated by a foot switch to provide extra safety for the operator.

Can be used for skinning:
Whole fish
Any kind of Plaice, Dab, Sandflounder, Lemon Sole, Dover Sole, Witch, Yellow Tail, Turbot, Ray and Black Halibut.
Fillets
White fish like Cod, Saith, Haddock, Ling, Brosme, Salmon, Eels, Catfish, smoked Eels, trunks of Dogfish and almost any kind of Fresh water fish like Pike, Pike Perch etc.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj