• https://www.facebook.com/pages/EFESSA-MAK%C4%B0NA-LTD-%C5%9ET%C4%B0/196845163690907

Anasayfa / Home


     STEEN ST111 Table skinner

   
Ürün Kodu : STEEN ST111
Üretici : STEEN
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Farklı sürümleri bir dizi balık , bütün veya fileto çeşitli arayüz ve ince veya kaba iş için kullanılabilir .

STEEN ST111 makine taze veya füme olup olmadığını da derin arayüz somon filetosu için baskı sağlayan bir keskin bıçak ve üst silindir gibi ekstra güvenlik sağlayan donatılmış olabilir .

Makine isteğe bağlı deri toplayıcı monte edilebileceği bir paslanmaz çelik stand ile teslim edilebilir .

Toplayıcı çalışma katta mevcut su drenaj sistemine doğrudan bağlanabilir . Bu işlem alanı temiz ve kuru kalır ekstra avantaj olarak verir .

Yeni ve çok yönlü Skinner yatırım varsa , bu işleme her türlü için idealdir onun güvenilirliği , düşük bakım maliyeti ve üretim kapasitesi , için Steen dikkate tavsiye edilir .

Deri yüzmek için kullanılabilir :
bütün balık
Küçük Plaice , Dab , Sandflounder , Limon Sole , Dover Sole , Cadı , Sarı Tail , Kalkan , Ray ve Siyah Halibut her türlü .
Salmonfillet Derin arayüz
Fileto
Cod , der , Mezgit , Ling , Brosme , somon , Eels , Yayın balığı gibi beyaz balık , Camgöz kütükleri vb turna, sudak gibi tatlı su balıkları neredeyse her türlü Eels füme


A range of different versions is available for skinning a variety of fish, whole or fillets and for fine or rough work.


The STEEN ST111 machine can be equipped with a sharp knife and top roller providing extra safety as also it provides pressure for deep skinning salmon fillets whether they are fresh or smoked.

The machine can be delivered with a stainless steel stand on which an optional skin collector can be mounted.

The collector can be connected directly to your existing water drainage system on your work floor. This gives as extra advantage that the processing area stays dry and clean.

If you have to invest in a new and versatile skinner, it is advisable to consider STEEN for its reliability, low maintenance cost and production capacity, which makes it ideal for any type of processing.

Can be used for skinning:
  • Whole fish
    Any kind of smaller Plaice, Dab, Sandflounder, Lemon Sole, Dover Sole, Witch, Yellow Tail, Turbot, Ray and Black Halibut.
  • Deep skinning of salmonfillet
  • Fillets
    White fish like Cod, Saith, Haddock, Ling, Brosme, Salmon, Eels, Catfish, smoked Eels, trunks of Dogfish and almost any kind of Fresh water fish like Pike, Pike Perch etc.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj